Österreich United States Deutschland Schweiz Sverige
Telefon 08 216315
Internationellt +46(0)8 216315
[email protected]

Prova-på-service

Som ett internetbaserat företag förstår vi att du som kund kanske vill se din ring innan du köper den. Vår prova-på-service gör det möjligt för dig att få hemskickat en serie olika testringar. För att kunna bestämma dig för rätt ring kanske du vill prova olika former, olika vikt eller helt enkelt olika storlekar.

Hur fungera det?

Släta ringar: Ringen som skickas hem till dig är en exakt kopia gjord i silver av den ring du vill ha. Om vi inte skulle ha den exakta ringen som provexemplar hemma så skickar vi dig en testring som är näst intill identisk. Ibland kan vi behöva vänta in någon av ringarna från en annan kund innan de skickas till dig, så räkna med att det kan ta lite tid.

Obs! Tyvärr har vi inte testringar som visar de olika ytpoleringarna, inte heller de släta ringarna med diamanter som är satta på rad. Klicka här till höger för att se de ringmodeller som vi har testringar på.

Ädelstensringar: I våra provexemplar av ädelstensringar har vi bytt ut eventuella diamanter med cubic zircon (som är en syntetiskt framtagen sten som efterliknar en ädelsten). Vi har gjort detta för att du som kund ändå ska kunna få en bra känsla för din ring. Du kan få de flesta av våra ädelstensringar som provexemplar med några reservationer men vi kan alltid tillverka en provring till dig vid efterfrågan. Detta kan dock ta upp till fyra veckor. Klicka på vår länk till höger på denna sida för att se de ädelstensringar (enstensringar med förkortning ENG i produktnumret) vi har som testrignar.

Obs! Tyvärr kan vi inte ha prova-på-ringar i alla storlekar när det gäller ädelstensringar. Vi brukar därför skicka ett exemplar av den ENG ring (ädelstensring) som du önskar och de olika storlekarna som släta ringar. Välj din testring på produktsidan och e-posta sedan de olika storlekarna som du önskar till oss. Då behöver du endast betala för de olika storlekarna som släta ringar.

Hur beställer jag ett provexemplar av den ring jag är intresserad av?

En testring beställer du genom att välja den ring som du vill ha, precis som om du skulle beställa den riktiga ringen, välj sedan ”prova-på-exemplar” istället för köp-knappen, som du hittar lite längre ner under beräknat ankomstdatum. Du kan välja upp till 10 stycken provringar.

Hur lång tid tar det att få provexemplaren och hur mycket kostar det?

Kostnaden varierar mellan 33 SEK (för en slät ring) och 85 SEK (för en ring med sten). Porto tillkommer inklusive återsändning och ligger i dagsläget på 281 kronor.

Testringarna anländer oftast efter 2 veckor men det kan ta dubbelt så lång tid under vår högsäsong (4-5 veckor). Det kan vara så att någon annan kund har den prova-på ring som ni beställer eller så måste vi tillverka storleken ni beställt före utskicket villket innebär något längre distributionstid. Så var ute i god tid! Testringarna kommer tillsammans med ett svarskuvert (med betalt porto) som du använder när det är dags att skicka tillbaka ringarna till oss. Vi ser helst att detta sker inom två veckor efter att testringen anlänt till dig. Ifall du av någon anledning behöver lite längre tid med de testringar du har beställt så ber vi dig att meddela oss. Det brukar inte vara något problem.

Hur skickar jag tillbaka provexemplaren?

Ni använder det returkuvert som ni fått av oss (med portot förbetalt) och lämnar det hos närmaste postombud. OBS! Vi vill att brevet skickas som rekommenderad post med utökat ansvar. Villket innebär att ni får och behåller det kolli id (inlämningsnummer) som ni får på postkontoret. Detta nummer gäller som kvitto om, mot all förmodan, kuvertet med ringarna inte skulle nå tillbaka till oss.

Villkor:

Om vi inte har fått tillbaka alla de ringar som du har fått hem som provexemplar inom två veckor så kommer vi att fakturera dig för hela summan av ringarnas värde. Det gäller om inget annat är överenskommet.

Om vi inte skulle ha det exakta provexemplaret hemma som du beställt, reserverar vi oss för att det kan ta något längre tid än det normala. Det kan även hända att du får en näst intill identisk ring utskickad istället. Vi skickar dock alltid ut det exakta antalet beställda ringar.

© 1999-2024 Kodega™