Österreich United States Deutschland Schweiz Sverige
Telefon 08 216315
Internationellt +46(0)8 216315
[email protected]

Tjänster

Vi på KODEGA.se vill att du som kund är 100% nöjd med ditt köp och därför erbjuder vi dig olika typer av tjänster för att uppfylla detta. En del av dessa tjänster ingår i köpet medan andra kostar en mindre avgift. Om du har några synpunkter på våra tjänster eller på vårt utbud, vill vi gärna att du talar om det för oss.

Leverans

Vid beställning av smycken hos oss ingår leveransen av din vara gratis oberoende på vart i världen den ska skickas och skickas med TNT inom EU som levererar paketet före kl 18.00 cirka 1-3 dagar efter att det skickas från oss, vi skickar med FedEx för övriga länger och leveranstiden varierar från 2-5 dagar. Leveranstiden varierar beroende på vilken ring du beställt och hur lång tid den tar att tillverka. Klicka här för att se våra olika sorters ringar och deras respektive leveranstid.

Expressleverans

Om du har bråttom att få din ring eller inte har tålamod att vänta kan du använda vår expresservice. Vi kan inte påverka tiden det tar att tillverka din ring, det beror på ringmodellen, men mot en avgift kan vi snabba på din leverans avsevärt genom att prioritera ditt smycke i verkstaden. Klicka här för att läsa mer om vår expresservice och vilka ringar den kan användas till.

Prova-på-Service

Vi har silverkopior av alla våra släta ringar i alla olika storlekar och former/profiler. Du kan välja upp till 10 ringar att prova på hemma innan du bestämmer dig, du betalar endast 28 kronor per ring (detta gäller släta ringar och något mer för ädelstensmodellerna) plus porto på 281 kronor. Vi har även kopior på de flesta av våra formade ringar så att du ska kunna hitta den perfekta ringen att matcha din förlovningsring med. Sist men inte minst har vi även ett brett sortiment kopior i silver av våra ädelstensringar då med cubic zirconia som är konstgjorda diamanter. Med hjälp av dessa kopior får du en känsla för vilken modell som passar dig och hur stor diamant du vill ha innan du bestämmer dig för ditt riktiga köp. Mer information om vilka ringar som finns som kopior i silver hittar du här.

Skräddarsy

Hos oss kan du designa din egna ring, ändra en befintlig ring/design eller göra en kopia av en ring utan att bli finansiellt ruinerad. Denna service innebär också att du kan få en ring formad att passa din ädelstensring perfekt och det är också här du vänder dig om du är intresserad av en annan metallegering än det du hittar under produktmenyn. Möjligheterna är oändliga och endast fysikens lagar sätter gränserna. Klicka här för att läsa mer om vår skräddarsydda service.

Ingravering

De flesta ringar kan graveras både på insidan och på utsidan. Vi kan gravera så smala ringar som 2,5 mm i alla material/legeringar med olika metoder beroende på vad det är som du är intresserad av. Klicka här för att läsa mer om ingravering, de olika stilarna/typsnitten och priser.

Ringstorleksmätare

Är du osäker på din eller din partners ringstorlek? Här kan du beställa en fingermätare för att mäta din ringstorlek gratis.

© 1999-2024 Kodega™