Österreich United States Deutschland Schweiz Sverige
Telefon 08 216315
Internationellt +46(0)8 216315
[email protected]

Snabb- och Expresservice

Denna service innebär att din leverans skickas från oss inom 48 timmar eller 4 dagar - denna service gäller för alla släta ringar med  undantag.

För brådskande order ring oss på 08-21 63 15. De produkter som inkluderar denna service har valmöjligheten synlig på dess produktsida.

Vi kan alltså skicka dina varor inom 48 timmar eller 4 dagar. För dessa tjänster tillkommer separata avgifter, som är valbara på produktsidan, vid er beställning. Du måste lägga din order innan kl. 11.00 och betalningen måste godkännas samma dag som din beställning görs. OBS! Denna service är endast för våra släta ringar. Vissa utav våra andra modeller har även de en valbar snabbare leverans men då behöver vi oftast 6-7 dagar före vi kan skicka ringen/-arna eftersom de är mer komplicerade att producera.

För snabbservice tillkommer en avgift på 600kr (inkl moms) och för expresservice en avgift på 300kr (inkl moms). Priserna kan skilja sig lite beroende på vilken ring det är du beställer.

Snabbservice

Väljer du snabbservice och gör din beställning innan kl. 11.00 på dag 1 så kan vi skicka dina varor dag 2 och de ska då anlända till dig dag 3 (OBS! se nedan ang möjlig förändring av leveranstiden).

Expresservice

Väljer du expresservice och beställer innan kl. 11.00 kan vi skicka dina varor till dig på dag 4. Du bör då få dem på dag 5. (OBS! se nedan ang möjlig förändring av leveranstiden).

OBS! Notera att ovan angivna leveranstider kan variera beroende på vart du vill att beställningen ska levereras. Exempelvis till Norrland måste 3-4 dagar extra på leveranstiden läggas till.

Har du valt att betala till vårt PlusGiro så tar även det extra lång tid eftersom det tar 1-3 dagar innan inbetalningen är synlig för oss. Vi ber er då maila över kvitto på inbetalningen (samma dag som beställningen görs) eller välja ett annat betalningsalternativ.

Notera även att prioriterad leverans inte finns som tillval på alla produkter. Vi ber er kontrollera att valet är valbart på produktsidan. Om inte, och du behöver din vara snabbt, välj antingen ett annat alternativ eller kontakta oss på telefon 08-21 63 15 för mer information.

 

Avstående från anspråk

Vi gör vårt yttersta för att skicka dina varor inom 2-5 dagar som utlovat. P.g.a. oförutsedda omständigheter kan vi inte garantera att vi kan leverera i tid i 100% av fallen. Varje vara tillverkas på beställning och måste gå igenom alla delar i den komplicerade och krävande tillverkningsprocessen. Vi kan inte hållas ansvariga för misslyckande av en leverans av varor beställda två dagar innan ditt bröllop eller er förlovning. Vänligen gör sådana beställningar i god tid!

Notera även att det kan vara olika långa leveranstider beroende på vart beställningen ska levereras.

 

E-post: [email protected]

Telefonnummer: 08-21 63 15

© 1999-2024 Kodega™