Österreich United States Deutschland Schweiz Sverige
Telefon 08 216315
Internationellt +46(0)8 216315
[email protected]

Leverans och Villkor

Beräknat leveransdatum varierar för alla våra smycken och anges i beskrivningen till respektive produkt. Nedan finns också en tabell som visar allmänna leveranstider. OBS! Notera att det beräknade leveransdatumet endast är beräknat och inte ett garanterat datum samt att det innebär att vi skickar er beställda vara runt detta datum. Leveranstiden varierar sedan även på grund av var i Sverige eller världen som er order ska skickas till.

Om du vill att din beställning ska leverareras snabbare än angivet eller om du vill försäkra dig om exakt leveransdatum ber vi dig kontakta oss via telefon på 08-645 00 07 eller via e-post på [email protected] så kan vi se efter om detta är möjligt. Är det möjligt så ska det finnas som alternativ direkt på hemsidan och olika produktsidor.

Våra olika leveranstider beror dels på svårighetsgraden i framställningen av produkten, dels på säsong. Exempelvis så är leveranstiden kortast för en slät ring medan en extra bred ring i stor storlek med diamanter och ingravering tar längst tid. 95% av alla våra smycken är klara inom tre veckor men en slät ring kan skickas redan efter fyra dagar om det behövs.

Vi skickar alla våra beställningar helförsäkrade med TNT och FedEx. Normalt levereras paketen dagen efter det att vi skickat det. OBS! Det beräknade ankomstdatumet kan variera mellan 1-5 dagar beroende på var i Sverige eller världen som du bor. Bor du exempelvis i Norrland ber vi dig lägga på 3-4 dagar på datumet som angavs när du gjorde din order. Detta pga de olika transporttiderna.

Beräknade leveranstider:

Typ av ring:Leveranstid
(arbetsdagar):
Släta ringar 11 dagar
Släta ringar med diamanter 11 dagar
Walesiska och keltiska guldring med eller utan runskrift 16 dagar
Flerfärgade ringar 16 dagar
Designade släta ringar 11 dagar
Släta ringar med dekorativa konturer 11 dagar
Skräddarsydda ringar 11-22 dagar
Specialformade ringar 11 dagar
Ädelstensringar 16 dagar
Specialerbjudanden 2-5 dagar
Diamantörhängen 5-7 dagar
Diamanthängen 5-7 dagar

Villkor och leverans av din ring

Så fort din ring är skickad meddelar vi dig via e-post och saknar du e-postadress ringer vi istället efter ett önskemål från dig.

Med leveransen följer ett ev. certifikat (om din ring innehåller en sten över 0,25ct) och en smakfull ringask tillsammans med information om hur du kan ta hand om din ring bäst.

Din beställning skickas antingen med TNT eller FedEx, vilket innebär att den är helförsäkrad och gratis för dig, vill du att vi skickar din beställning med bud istället debiteras kostnad för det. Både TNT och FedEx levererar under vardagar mellan 8.00 - 18.00 och alla leveranser kräver underskrift. Om du inte är hemma lämnar budet ett meddelande och du kan sedan hämta ditt paket på din lokala postutlämning eller närmaste FedEx centrallager, du kan ävem. Om du väljer att skicka ditt paket till en alternativ/annan leveransadress, se då till att detta är överenskommet med ditt kortföretag eftersom de flesta banker bara tar ansvar för betalning av produkter som leveraras till hemadressen.

Efter att du som kund kvitterat paketet är vi på KODEGA.se inte längre ansvariga för vad som händer med varan utan det är du som då är ansvarig.

När vi skickar ditt paket erhåller vi en postkvittens med ett nummer som gör att vi enkelt kan spåra paketet om det inte skulle komma fram i tid. Skulle ditt paket vara försenat ber vi dig ta kontakt med oss så hjälper vi dig gärna och söker efter ditt paket.

 

© 1999-2024 Kodega™