Österreich United States Deutschland Schweiz Sverige
Telefon 08 216315
Internationellt +46(0)8 216315
[email protected]

Formade Ringar

Formade ringar passar perfekt tillsammans med en ring där diamantsättningen är bredare än ringen. Den formade ringen är gjord för att passa runt diamanten och dess sättning för att ge ett vackert utseende. Du kan välja mellan en formad ring som är slät eller en med diamanter.

Vi har samlat all den viktigaste informationen om våra metaller på en sida där du kan läsa mer om vad som gör varje metall unik och vilken metall som passar dig och din budget. Vi har även mer information om diamanter och hur dessa graderas, läs mer om detta här.

Innan du köper en formad ring så råder vi dig till att beställa en provring av ringen först för att se till att formen faktiskt passar din diamantring. Vi gör på detta vis eftersom formade ringar inte kan skickas tillbaka för byte eller återbetalning, det kan också vara svårt att förminska eller förstora en formad ring. Läs mer om våra prova-på-ringar här. Du kan såklart beställa en formad ring utan att använda dig av provringar först men detta är då på eget bevåg.

© 1999-2024 Kodega™