Österreich United States Deutschland Schweiz Sverige
Telefon 08 216315
Internationellt +46(0)8 216315
[email protected]

Designade Ringar

Form för Sandgjutna Ringar Här hittar du våra mest unika ringar som tillverkats med hjälp av speciella metoder eller har ett inlägg av valfritt träslag. Dessa ringar finns i en hel del olika modeller och kan personifieras genom att välja ett träslag som ligger dig nära om hjärtat. En av våra bästsäljande modeller är våra stenliknande ringar som finns tillgängliga i några olika modeller. Dessa ringar handtillverkas och varje ring kommer att vara helt unik då de tillverkas efter beställning.

Nytt för hösten är våra sandgjutna ringar som tillverkats för hand i en speciell form - se bilden till höger. Dessa ringar kommer inte att vara helt jämna och kommer att se väldigt grova ut för det är så dom är designade! Ett bra alternativ för den som inte vill ha en traditionell ring. Ringarna finns tillgängliga i olika metaller och bredder för att du ska kunna hitta en ring som passar dig perfekt, de finns även i ett par olika designer - både med och utan en diamant.

Väljer du en utav våra ringar med inslag av trä så är det bra att veta att det är ringar som behöver lite särskild skötsel (som alla smycken, behöver de lite kärlek och uppmärksamhet ibland för att de ska hålla på bästa sätt). Ett viktigt tips är att om ringen blir blöt behåll den då på medan den torkar - de naturliga oljorna som finns på fingret kommer att fukta träet och hålla den från sprickbildning. Då och då, så ofta du kan, ska du också gnida in linförolja (linolja) i träet. Om du inte har någon linförolja, så går enkelt naturlig olivolja också bra. Läs mer under "Missfärgningar och naturligt åldrande av smycken".

Vi utökar vårt sortiment så ofta vi kan så om du inte finner det du söker idag - kom gärna tillbaka till vår sida för att titta efter nyheter eller hör av dig till vår kundtjänst för att skräddarsy din egna ring efter egen smak.

© 1999-2024 Kodega™