Österreich United States Deutschland Schweiz Sverige
Telefon 08 216315
Internationellt +46(0)8 216315
[email protected]

Rörliga Klossringar med en känsla av Engelsk Design

Våra rörliga klossringar och designerringar med eller utan diamant är tillverkade av unika smyckeskonstnärer som uttrycker och utvecklar vigselringsdesign världen över. Dessa ringar suddar ut gränsen mellan konst och smycke inom vår industri och vi är oerhört glada att kunna presentera dom här hos oss på KODEGA.se. Rörliga klossringar tillverkas och kommer direkt från den moderna smyckesdesignern Kim Hall. I dessa ringar sammanförs det traditionella i en vigselring (eller förlovningsring) tillsammans med ett uttryck för en individualism som konstnärerna försöker fånga.

Du kan göra din ring ännu mer unik än vad den redan är genom att ingravera den (läs mer om detta här), vi erbjuder script eller runskrift. Du kan välja alla val direkt, tillexempel val av metall och ingravering, på produktsidan i samband med din beställning.

Är du osäker på vad din ringstorlek är? Beställ ett gratis ringmått härifrån eller använd dig av vår prova-på-service. Klicka här för att läsa mer om våra testringar. Kontakta oss gärna om du har några frågor gällande vårt sortiment.

© 1999-2024 Kodega™