Österreich United States Deutschland Schweiz Sverige
Telefon 08 216315
Internationellt +46(0)8 216315
[email protected]

Cluster-ringar med Briljanter

Ett nytt tillägg till vårt sortiment online är våra cluster-ringar med diamanter. Vi vet att ett urval av våra kunder vill ha samma kvalitet och pris som en nytillverkad ring, men i samma stil som en vintagering - därför har vi handplockat de olika designerna i denna kategori. Vi erbjuder ett val av platina, vitt guld, palladium och andra metaller - i vilken storlek som helst, till skillnad från andrahandssmycken.

I denna kategori hittar du vackra designer som Daisy och art Deco, ringer med sidstenar med mera. Om du inte kan hitta den exakta ringen som du är ute efter så finns vår skräddarsydda service till hands för att hjälpa dig att ändra en redan existerande design på hemsidan, eller för att skapa något helt nytt och unikt helt efter dina egna önskemål. Dina email kommer att besvaras av juvelerare som kan sin sak, och vi använder oss förstås av de bästa juvelerare, diamantsättare och ingraverare som finns tillgängliga i Brighton, Birmingham och London.

Är du inte säker på vilken ringstorlek du behöver? Du kan beställa en ringmätare utan någon extra kostnad här eller läsa Lizas blogginlägg för att räkna ut hennes/hans ringstorlek för ett överraskningsfrieri (på engelska).

Vi har hundratals av formade ringar att matcha cluster-ringen med.

Du vill att din ring ska vara perfekt, det vill vi också.

© 1999-2024 Kodega™