Österreich United States Deutschland Schweiz Sverige
Telefon 08 216315
Internationellt +46(0)8 216315
[email protected]
Specialdesignade ringar
Designade ringar med exempelvis inslag av unikt trä
Rörliga klossringar
Rörliga klossringar och skurna designerringar med ädelsten
Delade Ringar med Diamanter
Ringar med en delad kant som är satt med eller utan diamanter
Laseringraverade Ringar
En kollektion av unika laseringraverade ringar från Brightons smyckesdesigner Kim Hall

Designade Ringar

Ett mindre utbud av lite ovanliga och unika ringar designade av oberoende brittiska juvelerare och guldsmeder. I denna kategori så hittar du ringar med träinlägg, modernt designade diamantringar och några ringar med en mer rustik och jordnära stilar - ringar som du inte kan hitta på alla hemsidor.

NYHET! Vi har fått in en ny handtillverkad design där alla ringarna är sandgjutna i en specialgjord form för att få fram en jordliknande ring där dess yta är väldigt grov och dess kanter kommer ej att vara helt raka som på t ex. en klassiskt slät ring. Detta gör ringarna väldigt unika och varje ring kommer att se annorlunda ut eftersom de är handtillverkade. Läs mer om dessa ringar samt se hur gjutformen ser ut under de specialdesignade ringarna.

Ringar med träinlägg kan tillverkas i ett urval av profiler, bredder och djup samt metaller - klicka på den första bilden för att se vilka modeller vi erbjuder. Ringarna med ett rörligt block finna också tillgängliga i olika metaller, och kan ingraveras efter dina önskemål. De stenliknande ringarna är en nutida favorit med sitt unika utseende - välj olika produkter för olika bredder och välj om du vill ha ringen med eller utan diamanten.

Dess ringar är ytterst svåra att förstora eller att förminska så vi råder våra kunder att beställa hem ett gratis ringmått för att kolla vilken storlek de behöver, gör detta du med genom att klicka här. Om du vill försäkra dig om att ringen som du är intresserad av kommer att vara bekväm samt bekräfta att storleken verkligen stämmer så kan du beställa matchande provringar för att prova en slät silverring i samma profil, bredd och djup samt storlek. Läs mer om vår prova-på-service för att se vad vi erbjuder.

Tips och Tjänster när du ska beställa din Vigsel- eller Förlovningsring

Gratis Ringmätare
Beställ ett ringmått helt gratis för att ta reda på din ungefära ringstorlek i rätt mått - Läs mer >>
Designa din egna ring
Om du har en idé för en ring som du gärna vill förverkliga, kontakta oss för möjligheter! - Läs mer >>
Produktinformation
Viktigt att tänka på med diamanter? Vilken metall passar dig? Matchande ringar? - Läs mer >>
Vanliga Frågor och Svar
Svar på de vanligaste frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, kontakta oss! - Läs mer >>
© 1999-2024 Kodega™