Österreich United States Deutschland Schweiz Sverige
Telefon 08 216315
Internationellt +46(0)8 216315
[email protected]

Storleksförändring

Om du vill att vi storleksförändrar din ring, vänligen skicka tillbaka den till oss via meddelad adress. Vi behöver veta ditt namn, beställningsnummer och den nya storleken som du behöver - du kan se nedanstående tabell för priser (observera att dessa kan komma att ändras beroende på din ringdesign).

Vänligen notera: Vi storleksförändrar generellt sett inte enbart en halv storlek, eftersom skillnaden är knappt märkbar. Att storleksförändra en helalliansring kan kosta upp mot 1560kr, vängligen kontakta oss innan om du inte är 100% säker på storleken. 

RingdesignKostnad
Slät ring 490kr
Dekorativ ring 740kr
Diamantsatt eller helalliansring  Beroende på design
Ring med träinlägg 1200kr
Titan- eller volframring 490kr
Zirkoniumring 740kr
Solitärring 740kr

Graverade ringar kan kosta extra att ändra storleken på, eftersom graveringen kommer att behövas tas bort och sedan läggas till igen. Vänligen notera: Lasergraverade ringar kan ej storleksförändras eftersom graveringen inte går att tas bort.

Vänligen notera att din garanti är ogiltlig om du tillåter en tredje part att arbeta på din ring som vi har tillverkat åt dig. Om en prodult redan är förändrad av en tredje part är vi inte skyldiga att ersätta kunden med kostnaden om inte detta har överenskommits i förväg.

© 1999-2024 Kodega™