Österreich United States Deutschland Schweiz Sverige
Telefon 08 216315
Internationellt +46(0)8 216315
[email protected]

Köpguidens Steg 6

Personiferade ringar blir alltmer populära, möjligheten att kunna ha en speciel polering eller ingravering på din ring skapar en mer personlig känsla. Det finns flera olika typer av poleringar som du kan lägga till, för att du ska vara mer uppmärksam om vad som finns tillgängligs så har vi en liten förklaring för varje polering nedan. 

Finishes
Finishes

Ytpolering (blank/spegel): En högt reflekterande polering som resulterar i en spegelliknandeyta på ringen.

Fin matt: En ickereflekterande polering utan någon uppenbar textur, ringens yta har repats väldigt noggrant för att skapa ett "dimmigt" utseende.

Grövre matt: En mer texturerad polering med mer uppenbara tecken på utsmyckning.

Hamrad: Precis som namnet avsläjar, ringens yta har hamrats försiktigt med en dekorativ hammare som ger en lätt bucklig yta.

Stardust: En gnistrande effekt där ringen visas med en både ytpolerad och sandblästerad yta som tillsammans ger ett intryck av "stardust".

Sandblast: En texturerad effekt till följd av högt tryck sandblästring.

Ingraveringar

runisk ingravering
Runskriftsingravering

Med advancerad teknologi har det blivit möjligt att inkludera ingracering på insidan eller utsidan av en ring. Detta kan vara en form av ett meddelande eller era namn samt datum för den stora dagen. Klicka här för att läsa om våra ingraveringar. Runskriftsingravering är en annan trend som nu har blivit väldigt populär. Besök vår runskriftssida.

Vi kan ingravera nästan vad som helst så länge som det får plats i ringen. Om du har en idé för något som du inte kan hitta, ta en titt på vår skräddarsydda service.

© 1999-2023 Kodega™