Österreich United States Deutschland Schweiz Sverige
Telefon 08 216315
Internationellt +46(0)8 216315
[email protected]

Köp av Diamanter

Konfliktfria diamanter

Våra diamanter är konfliktfria eftersom de kommer från De Beers, det största gruvföretaget i världen (se diamanternas historia).

Värdet på diamanterna

Värdet beror naturligtvis på dess kvalitet. Vår kvalitetsstandard innebär minst H gällande färg (dvs vit) och Si2 gällande klarhet och alla våra diamantpriser är baserade på denna minimistandard. Vi har satt vår standard på samma höga nivå som många andra exklusiva juvelerare. Skillnaden är att många av dem inte certifierar sina diamanter. Det gör vi! Du kan läsa mer om hur diamanter graderas här.

Våra diamanter

Våra diamanter på 0.25ct (carat) eller mer i en solitärring certifieras av auktoriserade internationella testlaboratorium som GIA, HRD eller Anchorcet. Ett certifikat som visar diamantens kvalitet, färg och klarhet medföljer vid leveransen. Om du har beställt en diamant i vår standardkvalitet och denna kvalitet och storlek inte är tillgänglig för tillfället kommer vi att leverera en bättre diamant utan extra kostnad, t.ex. färg G istället för H och 0.27ct stället för 0.25ct etc. Ibland kan det ta ett tag innan vi kan få in själva certifikatet så ringen kanske kommer själv utan detta, vi kommer isåfall att höra av oss.

Certifierade diamanter

Vi kan leverera certifierade diamanter i valfri kvalitet och storlek. Om du är intresserad av ett certifikat för en mindre diamant så kontakta oss i samband eller innan beställningen så kan vi ordna detta, dock så tillkommer det en extra kostnad på 700kr/diamant för ett certifikat.

Prissättning

Prissättningen på våra diamanter gör att du kan välja valfri kombination av färg, klarhet eller karatvikt i valfri metall, i valfri ringstorlek och i valfri ringmodell genom endast ett par klick med musen. Om vi inte kan hitta en diamant som exakt matchar dina val kommer vi automatiskt att leverera en diamant av bättre kvalitet utan extra kostnader för dig. Vi kan också leverera diamanter under vår standardkvalitet om till exempel en kund vill ha en större diamantstorlek men kan tänka sig en lägre färg och klarhet. Vi är väldigt flexibla!

 

© 1999-2024 Kodega™